Koninklijke Onderscheiding voor Ton Trepels uit Maasbree

Geplaatst op maandag 30 juli 2018

Op maandag 30 juli 2018 om 18.00 uur heeft loco-burgemeester Roland van Kessel een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt.

Het betreft een Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau aan:

de heer A.J.M. Trepels (Ton) (61) uit Maasbree

Koninklijke Onderscheiding voor Ton Trepels uit Maasbree

Maatschappelijke verdiensten:

1974 - heden

Vrijwilliger bij en bestuurslid (1985 – heden), secretaris (1987 – heden) en penningmeester (1989 – 2013) van Stichting Kindervakantiewerk Maasbree. Deze stichting organiseert in de zomervakantie een week lang activiteiten voor de basisschooljeugd in Maasbree. (jaarlijks ruim 500 deelnemers) Betrokkene was/is hoofdleider en lid van diverse commissies, waaronder de sponsorcommissie, de jubileumcommissie, de commissie leidingfeestavond en de commissie Ouders-kinderen.


1979 – heden

Actief lid van de Joekskepèl De Eierjônge te Maasbree. Betrokkene verzorgt o.a. de contacten met de jongerenorganisaties en hij was lid van de muziekcommissie.


2010 – heden

Vrijwilliger bij de afdeling Verkeerstuin van Stichting De Fabriek te Maasbree. De Fabriek is een activiteitencentrum. Betrokkene draagt o.a. bij aan het verzorgen van verkeerseducatielessen.


2011 – heden

Vrijwilliger bij de welzijnsorganisatie Stichting Vorkmeer / Hoera kindercentra. Betrokkene was beheerder van de voormalige locatie Jeugdstation te Panningen, waar hij tevens als gastheer fungeerde. Thans is hij gastheer bij de hoofdlocatie.