Aftrap Cittaslow Peel en Maas

Geplaatst op woensdag 4 juli 2018

Op woensdag 4 juli 2018 is tijdens een ontbijtsessie de aftrap gegeven voor Cittaslow Peel en Maas. Op een prachtige locatie aan de Maas vertelden een aantal sprekers een enthousiast verhaal over wat Cittaslow kan toevoegen aan het goede leven in Peel en Maas, en aan alle mooie bewegingen die er al zijn.

Als vervolg op deze aftrap wordt in september een inspiratietour georganiseerd. Met de mensen die zich al hebben aangemeld als supporter van Cittaslow Peel en Maas gaan we verder bekijken hoe we hier samen invulling aan kunnen geven.

Wilt u meedoen?

Wilt u graag meedenken en meedoen over hoe Cittaslow vorm te geven in Peel en Maas? Wilt u zich aanmelden voor de inspiratietour in september, of heeft u nog vragen? Mail dan naar cittaslow@peelenmaas.nl.

Wat is Cittaslow?

Peel en Maas is in maart 2018 aangesloten bij Cittaslow. Cittaslow omarmt het goede leven en is ontstaan vanuit de Slow Food beweging. De filosofie en uitgangspunten van Cittaslow passen uitstekend bij de kernwaarden van Peel en Maas en de slogan ‘Beleef de ruimte!’.

Ontbijtsessie aan de maas     Ontbijtsessie aan de maas

Presentatie door Giel Hermans     Presentatie door Ria Joosten