Informatieavond herinrichting Willem v. Hornestraat en Ninnesweg

Geplaatst op dinsdag 19 juni 2018

In de zomervakantie start de herinrichting van de Willem van Hornestraat in Helden en de Ninnesweg in Panningen.

Informatieavond 27 juni 2018

Op 27 juni 2018 is een informatieavond over de herinrichting van de Willem van Hornestraat in Helden en de Ninnesweg in Panningen.  Tijdens deze avond is de presentatie van de planning, welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en hoe het eindresultaat eruit ziet. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

  • Datum: woensdag 27 juni 2018
  • Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Locatie: de Houbereij, Kerkstraat 68 in Panningen

Werkzaamheden

In het weekend van 7 juli 2018 starten de werkzaamheden bij de rotonde Aan den Dél aan de Ninnesweg en op 16 juli 2018 aan de Willem van Hornestraat en worden uitgevoerd door STRABAG B.V. in samenwerking met de gemeente Peel en Maas.  

De werkzaamheden zijn zo gepland dat het doorgaand verkeer op de Willem van Hornestraat en de Ninnesweg door kan rijden. U kunt  tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden hinder ervaren.

Omgevingsapp

Actuele informatie vindt u in de omgevingsapp van STRABAG B.V. Deze informatie wordt steeds bijgewerkt door de aannemer en kunt u gratis downloaden via de Appstore (voor Iphone en Ipad) of de Google Playstore (voor Android).

De app heet “De omgevingsapp” en is te herkennen aan het volgende logo:

Logo omgevingsapp

Vragen

Voor meer informatie, vragen of klachten kunt u telefonisch contact opnemen met Marcel Vrancken (omgevingsmanager van STRABAG B.V.) via 06 29 42 98 16. Vanuit de gemeente Peel en Maas is Theo van Gend toezichthouder, 06 52 30 43 43.