Opfriscursus verkeersregels voor senioren

Geplaatst op dinsdag 12 juni 2018

Bent u senior, inwoner van de gemeente Peel en Maas en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans.

Veilig Verkeer Nederland organiseert een opfriscursus verkeersregels. In 3 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde rijinstructeur van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. De cursus heeft een informatief karakter, het is geen examen.

Aanmelden vóór 25 juli 2018

De cursus is op woensdag 15, 22 en 29 augustus 2018 van 13.30 uur – 15.30 in Helden. U kunt zich tot 25 juli 2018 inschrijven via het aanmeldformulier op de website van Veilig Verkeer Nederland.

De eigen bijdrage voor de gehele cursus bedraagt € 8,00. Deelnemers aan deze cursus kunnen zich ook (vrijblijvend) aan melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto.

De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. Schrijft u zich daarom op tijd in want vol is vol. U ontvangt van VVN ruim voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief met de locatiegegevens en de wijze waarop u de eigen bijdrage over kunt maken.