Wethouder Paul Sanders kiest voor glasvezel!

Geplaatst op woensdag 6 juni 2018

Wethouder Paul Sanders woont in het buitengebied van Maasbree en heeft zelf voor de keuze gestaan. “De ontwikkelingen op het gebied van techniek en internet gaan heel snel. Zeker als ik naar mijn kinderen kijk en hoe zij het internet gebruiken. Dat gaat alleen maar groeien naar mate ze ouder worden. Ze krijgen ook steeds meer projecten op school waar ze internet voor nodig hebben en filmpjes streamen. Met glasvezel zijn wij klaar voor de toekomst. Natuurlijk heb ik ook naar de kosten gekeken. Als ik wat ik nu heb, vergelijk met het abonnement dat ik gekozen heb,  zijn de kosten ongeveer gelijk. Ik krijg daar wel een vele malen snellere verbinding voor terug en dat is het me dubbel en dwars waard,” aldus Paul Sanders

Hulp bij het maken van een keuze
Vindt u het lastig om een keuze te maken of bent u er nog niet aan toegekomen? De ambassadeurs en lokale verkopers helpen u graag. Neem ook eens een kijkje op de vergelijkingssite www.helloworldglasvezel.nl voor hulp bij de keuze voor een provider die het beste bij uw situatie past.

Kom naar één van de aanmeldavonden
Paul Sanders: “Denk niet, er zijn voldoende mensen die een abonnement afsluiten, ik kijk wel. Als iedereen zo denkt, is de kans groot dat de 50% niet wordt gehaald en er dus geen glasvezel komt. Het is nu of nooit! Ga naar een van de informatie- en aanmeldavonden in Peel en Maas.”

6 juni:  Baarlo Zaal Unitas, Wilhelminastraat 13 in, 20.00 uur
8 juni:  Meijel Clubgebouw Schutterij Sint Nicolaas, Donkersveld 6, 19.30 uur

Bent u deze avonden verhinderd? Kom dan gerust naar een van de andere aanmeldbijeenkomsten.