Kent u iemand die het jeugdlintje verdient?

Geplaatst op maandag 21 mei 2018

Het jeugdlintje wordt ook in 2018 weer uitgereikt aan een jongere die een bijzondere prestatie heeft geleverd of lange tijd hulpvaardig is geweest.

Kent u iemand die het jeugdlintje verdient? 

U kunt iedereen tot 18 jaar voordragen bij de gemeente vóór 1 november 2018. Kent u een jongere die ouderen of zieken helpt, activiteiten organiseert of rommel opruimt in buurt? Wij horen het graag. Het mag en kan van alles zijn, er hoeft dus geen sprake te zijn van een heldendaad.

Het college van burgemeester en Wethouders nemen een besluit over de definitieve toekenning van het jeugdlintje. Neem voor meer informatie contact op met Marjan Jacobs-Janssen via 077-306 6666 of marjan.jacobs@peelenmaas.nl. Zij zal u uitleggen wat u moet doen en hoe de procedure verloopt.

Uitreiking Jeugdlintje 2018

Het jeugdlintje wordt op vrijdag 16 november 2018 uitgereikt door de burgemeester. Wij maken hier een heel bijzonder moment van.
Bekijk ook de oproep van Burgemeester Delissen – van Tongerlo.