Wat vind u van het fietsnetwerk?

Geplaatst op maandag 23 april 2018

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de verbetering van de kwaliteit van de bewegwijzering, de route tracés en de digitalisering van dit routenetwerk.

Van mei tot en met juli 2018 wil het Routebureau de ondergrond van de fietspaden onder de loep nemen met hulp van ervaren recreatieve fietsers, die niet alleen volgens knooppunten in Nederland hebben gefietst, maar ook in België en eventueel Duitsland.

Lijkt het u leuk om een aantal trajecten van het fietsnetwerk grondig te bestuderen, te beoordelen en uw oordeel met het Routebureau te delen? Het Routebureau geeft hiervoor een vergoeding van € 0,50 per gecontroleerde kilometer.

Aanmelden

Stuur vóór 1 mei 2018 een mail aan info@routebureaulimburg.nl met als onderwerp: Aanmelden onderzoek ondergrond fietsnetwerk. In de eerste week van de maand mei 2018 neemt het Routebureau contact met u op. 

Onder begeleiding van onderzoeksbureau Sweco stelt het Routebureau een beoordelingscatalogus op waarmee fietsers op pad kunnen en hun bevindingen aan kunnen geven.

Routebureau Noord- en Midden Limburg

In opdracht van de gemeenten Gennep, Bergen, Venray, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo, Beesel, Roermond, Roerdalen, Maasgouw, Leudal, Weert en Nederweert beheert en onderhoudt Routebureau Noord- en Midden Limburg sinds 2010 het 1.500 kilometer tellende fietsknooppuntensysteem.