Inloopmomenten dijkversterkingsproject Baarlo – Hout-Blerick

Geplaatst op maandag 23 april 2018

Waterschap Limburg, gemeente Venlo en Peel en Maas zijn de komende periode een aantal keer in uw gebied aanwezig. U kun tijdens deze momenten terecht met al uw vragen, ideeën of opmerkingen over het project.

Inloopmomenten

  • Donderdag 26 april 2018 in zalencentrum Salzenhof in Blerick van 13.30 uur tot 17.30 uur
  • Donderdag 31 mei 2018 in zalencentrum Unitas in Baarlo van 13.30 uur tot 17.30 uur.

De omgevingsmanager van Waterschap Limburg en collega’s van de gemeenten Venlo en Peel en Maas zijn dan aanwezig. Iedereen kan zonder afspraak langskomen. Wilt u bijvoorbeeld nog eens rustig naar het kaartmateriaal kijken? Of een vraag stellen over de onderzoeken die we doen? We gaan graag met u in gesprek.

Kijk voor meer informatie op de website van Waterschap Limburg.