Symposium Ondermijnende criminaliteit voor veel aanwezigen een eyeopener

Geplaatst op vrijdag 13 april 2018

Het symposium Ondermijnende criminaliteit op donderdag 12 april 2018, in het Huis van de Gemeente zette aan tot nadenken en  gaf een positieve bijdrage aan de bewustwording.

Pieter Tops, hoogleraar bestuurskunde en co-auteur van het boek ‘De achterkant van Nederland,  vertelde over de vele verschijningsvormen die Ondermijning kent. Een panel van lokale ondernemers en een ervaringsdeskundige gaf, met Sander Kleikers als discussieleider, hun mening over Ondermijning. Daarna werd samen met het publiek gediscussieerd over stellingen.

Dit geslaagde symposium is een aanzet voor de aanpak van Ondermijnende criminaliteit die verder uitgediept zal worden in verschillende verdiepingssessies. Wij danken alle aanwezigen voor hun aanwezigheid.