Stempas niet ontvangen of kwijtgeraakt?

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018

Wij vragen u goed te controleren of u uw stempas(sen) hebt ontvangen. Mocht dat niet zo zijn, bel dan vóór vrijdag 16 maart 12.00 uur met het Klant Contact Centrum om dit te melden. Wij zijn bereikbaar via 077 - 306 66 66.

Wij sturen u dezelfde dag een nieuwe stempas. Om fraude te voorkómen wordt de eerdere stempas door ons ongeldig gemaakt, deze is op de verkiezingsdag daarmee onbruikbaar.

Lukt het niet om vóór vrijdag 12.00 uur te bellen, dan kunt u maandag of dinsdag ook persoonlijk een nieuwe stempas aanvragen in het Huis van de Gemeente. Deze stempas krijgt u meteen mee. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Het uiterlijke tijdstip voor deze aanvraag is dinsdag 20 maart om 12.00 uur.

Na dit tijdstip kunt u geen vervangende stempas meer aanvragen. Mocht u alsnog uw ‘oude’ stempas terugvinden, dan kunt u daarmee niet stemmen, dat kan alleen met de nieuwe stempas.

Voor verdere informatie of vragen kunt u ons ook mailen op verkiezingen@peelenmaas.nl.