Online meedenken over toekomst gebied Kwistbeek

Geplaatst op maandag 12 maart 2018

Vanaf maandag 12 maart 2018 kunt op de website van Waterschap Limburg online meedenken over de toekomst van het gebied Kwistbeek.

Zet uw idee op de kaart

We zijn op zoek naar uw kennis en ervaring. Wat mogen we niet vergeten? Wat zijn voor u belangrijke plekken in gebied Kwistbeek en waarom.

“Alle punten die op de kaart gezet zijn, onderzoeken wij verder op haalbaarheid”, zegt Har Frenken, als waterschapsbestuurder nauw betrokken bij dit project. “Want uiteraard is niet ieder idee haalbaar qua financiën of mogelijkheden ter plekke. Na de analyse kunnen mensen op de site teruglezen met welke suggesties we verder aan de slag gaan, daar kunnen ze dan weer over meedenken".

Gebied Kwistbeek

De Kwistbeek stroomt door het beekdal tussen de Stogger in Helden en de Maas in Baarlo. Gemeente en Waterschap pakken samen met inwoners, ondernemers en betrokkenen de wateroverlast aan én versterken de kwaliteiten van het gebied.

Drukbezochte bijeenkomst

Op 28 februari 2018 is de eerste stap gezet tijdens de drukbezocht bijeenkomst in Baarlo. Alle ideeën en knelpunten zijn op de website te bekijken.