Terugblik op een geslaagd duurzaamheidssymposium

Geplaatst op woensdag 7 februari 2018

Het duurzaamheidssymposium 'Een Kijkje in de Keuken' op 1 februari 2018 in  kasteel de Keverberg in Kessel was zeer geslaagd. Het gesprek is op deze avond begonnen en moet, als het aan de aanwezigen ligt, zeker een vervolg krijgen.

Met Lex Uiting als dagvoorzitter en inspirerende verhalen van Teun van de Keuken (oprichter Tony Chocolonely) en Helga van Leur (meteoroloog en voormalig presentatrice van het RTL-weer), wisten zij de aanwezigen te boeien en ontstond er een goede interactie.

Ook de vier lokale ondernemers, Tasty Bugs uit Kessel, People’s Farm uit Maasbree, Ruijghveen uit Panningen en Raspberry Maxx uit Meijel gaven een mooi kijkje in de keuken van lokale producten. Ondernemers die ieder op hun eigen manier bezig zijn met duurzaam en onderscheidend produceren van gezond en veilig voedsel.