Peel en Maas uitgeroepen tot beste werkgever gemeenten 2017-2018

Geplaatst op dinsdag 6 februari 2018

De gemeente Peel en Maas is op dinsdag 6 februari 2018 uitgeroepen tot Beste Werkgever 2017-2018 in de categorie Gemeenten. Tijdens de 17e editie van de Beste Werkgevers Awards in Amsterdam, is deze prijs uitgereikt door onderzoeksbureau Effectory en weekblad Intermediair.

Beste Werkgever Award resultaat van medewerkersonderzoek

In 2017 heeft de gemeente Peel en Maas een medewerkersonderzoek uitgevoerd. De Beste Werkgeversscore is hiervan het resultaat. Deze score geeft aan dat de medewerkers achter de doelen van de organisatie staan, trots zijn op hun organisatie, voldoende ruimte en kansen krijgen om optimaal te presteren, tevreden zijn over de organisatie en hun eigen werkzaamheden, en waardering krijgen voor goed presteren.

Over Beste Werkgevers

Beste Werkgevers van Effectory en Intermediair is Nederlands grootste en meest betrouwbare keurmerk voor goed werkgeverschap. Jaarlijks beoordelen meer dan 400.000 medewerkers meer dan 300 werkgevers uit de profit, non-profit en zorgsector.

Continue verbeteren voor de inwoners

“Medewerkers zijn bepalend voor het succes van onze organisatie”, aldus Leon Breukers, gemeentesecretaris van Peel en Maas. “Om als gemeente bij te dragen aan het goede leven in Peel en Maas én een goede dienstverlener te zijn voor onze inwoners, is het belangrijk dat onze medewerkers hun werk goed en met plezier kunnen doen. We zijn daarom trots op het winnen van de Beste Werkgevers Award in de categorie gemeenten.”