Glasvezel buitengebied weer een stap dichterbij

Geplaatst op donderdag 25 januari 2018

Op 24 januari 2018 hebben Glasvezel Buitenaf, diverse gemeenten waaronder Peel en Maas en de provincie een convenant getekend om de aanleg van glasvezel in het buitengebied mogelijk te maken. 

Vanaf maart 2018 kunnen inwoners van het Buitengebied zich inschrijven bij Glasvezel Buitenaf om een abonnement af te nemen. Pas als 50% of meer van de inwoners in het buitengebied  een abonnement afneemt gaat Glasvezel Buitenaf daadwerkelijk starten met de aanleg ervan.

Informatie over de mogelijkheden en het aanmelden wordt door Glasvezel Buitenaf verzorgd. Het blijft dus nog even spannend. Voor de zomervakantie moet duidelijk zijn of de aanleg van glasvezel ook daadwerkelijk van start gaat. Bekijk de planning (PDF, 81.9 kB).