Duurzaamheid Symposium 'Een Kijkje in de Keuken'

Geplaatst op maandag 8 januari 2018

Op donderdag 1 februari 2018 van 18.45 uur - 22.10 uur in Kasteel de Keverberg in Kessel is het symposium 'Een Kijkje in de Keuken' over duurzaamheid, voeding en klimaat.

  • Wat verandert er in de wereld?
  • En wat verandert er in Peel en Maas de komende jaren op het gebied van voeding en duurzaamheid?

Teun van de Keuken (Oprichter Tony Chocolonely), Helga van Leur en een aantal lokale ondernemers geven u een kijkje in de keuken en schetsen hun beeld van onze toekomst. Dagvoorzitter is Lex Uiting.

Nieuwsgierig?

Meld u aan vóór 24 januari 2018.

Programma

Dagvoorzitter Lex Uiting

18.45 uur - 19.15 uur Inloop

  • Welkomstwoord wethouder Paul Sanders
  • Teun van de Keuken. Het belang van duurzaamheid in relatie tot voedselproductie.
  • Pauze
  • Guul Smeets (Rabobank)
  • Helga van Leur. Wat voor invloed heeft klimaat op landbouw en hoe moeten we hiermee omgaan.
  • Pitches door 4 lokale ondernemers 

22.10 uur - Netwerkborrel