Uitslag fotowedstrijd gemeentegids 2018

Geplaatst op donderdag 23 november 2017

Peel en Maas heeft ook in 2017 weer massaal de fotocamera ter hand genomen. Op de oproep om fotomateriaal voor onze gemeentegids 2018 hebben we weer veel foto’s ontvangen.

De jury is blij met de hoge kwaliteit van de foto’s en wil ze zo breed mogelijk gaan inzetten bij activiteiten en presentaties in de gemeente Peel en Maas. Het zou dus zomaar kunnen dat uw ingezonden foto in 2017 de revue zal passeren in ons beeldmateriaal. Mocht u geen prijs hebben gewonnen, laat u dan vooral niet ontmoedigen en blijf doorgaan met het maken en inzenden van foto’s over onze mooie gemeente en haar inwoners.

Wij danken iedereen, winnaar of niet, voor het inzenden van de foto’s.

Winnaars

De winnende foto is gemaakt door Mariëlle van Goor uit Meijel. De foto is gemaakt in het Startebos in Meijel (langs de Heufkesweg), bij het afscheid van Basisschool Den Doelhof. Een leuke herinnering voor de meiden van groep 8c en een prachtige foto in een groen decor waar de leerlingen zich met elkaar verbinden door de handen samen te verbinden tot hartjes. Deze winnende foto vindt u terug op kaft van deze gemeentegids.

De tweede plaats is voor Riny Meusen uit Maasbree. Een fantastisch en kleurrijk schouwspel tijdens het straattheater in Baarlo, waarin je kunt zien dat zeepbellen ook genot brengen voor volwassenen.

De derde plaats is voor Geert Wijnands uit Panningen. Hij maakte een foto van de schoorsteen van De Ringoven, ontmoetingsplaats waar maatschappelijke- en buurtfuncties samenkomen, die prachtig afsteekt tegen de indrukwekkende lucht.