Gouverneurs beide Limburgen op werkbezoek in Peel en Maas

Geplaatst op donderdag 16 november 2017

Donderdag 16 november 2017 zijn de gouverneurs Herman Reynders en Theo Bovens op bezoek geweest in Kasteel de Keverberg in Kessel waar ze enkele presentaties bijwoonden. Onder andere over “Zelfsturing in  Peel en Maas”, ‘Koers voor een Vitaler Limburg” en “Gemeenschapsontwikkeling in Koningslust en Kessel”.

Kinderen uit Beringe brachten alvast het Internationaal treffen in 2019 onder de aandacht bij de beide gouverneurs. In 2019 vieren we  het 50jarig bestaan van 5xBeringe internationaal.

Samen Limburg, méér Limburg

De gouverneurs van de beide Limburgen, Herman Reynders en Theo Bovens, brengen de komende dagen een werkbezoek aan de beide provincies. Dat doen ze vanuit de gedachte dat de beide Limburgen interessante dingen te bieden hebben waarmee ze samen de krachten kunnen versterken. Op het programma staan diverse thema’s als: vitaliteit, burgerparticipatie, toerisme, cultuur, erfgoed, innovatie en veiligheid.

v.l.n.r. Gouverneur Reynders, burgemeester Delissen - van Tongerlo en gouverneur Bovens    

  Presentatie gemeenschapsontwikkeling in Koningslust

Presentatie over zelfsturing  Presentatie Koers voor een vitaler Limburg

Foto's: Ger Peeters.