Denk mee over het bewaren van...?

Geplaatst op dinsdag 3 oktober 2017

Als eerste gemeente in Nederland gaan wij pionieren en samen met inwoners op zoek naar onderwerpen en informatie uit de samenleving die belangrijk is om te bewaren. Dat kan informatie op papier zijn, maar zeker ook digitale informatie.

Het eigendom van die informatie is vaak niet van ons en als gemeente kunnen we ook niet bepalen wat de samenleving belangrijk vindt om te behouden. Samen met inwoners willen we ontdekken waar de samenleving in Peel en Maas op moeten focussen om te bewaren.

Bijeenkomst vrijdag 13 oktober 2017

Wilt u mee brainstormen, hebt u ideeën of bent u nieuwsgierig? Kom dan vrijdag 13 oktober 2017 naar het Huis van de Gemeente. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden en het stellen van vragen kan via Toos.Wilms@peelenmaas.nl.