Gemeente Peel en Maas ook bereikbaar via WhatsApp

Geplaatst op maandag 2 oktober 2017

Gemeente Peel en Maas onderzoekt of het bereikbaar zijn via WhatsApp nuttig is als extra informatiekanaal voor haar burgers. Dit doen we met een proef van een half jaar, met ingang van 1 oktober 2017.

WhatsApp nummer

Gebruikt u WhatsApp en wilt u in contact komen met de gemeente? Voeg ons dan toe aan uw contactenlijst van uw smartphone. Gebruik hiervoor het nummer 06-12360904.

Let op, dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor WhatsApp. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een SMS te sturen. De gemeente beantwoordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur uw bericht. Bij complexe vragen is het mogelijk dat we op een andere manier contact met u opnemen.

WhatsApp berichten

WhatsApp berichten worden behandeld tijdens de uren waarop wij telefonisch bereikbaar zijn, op maandag van 08.30 uur tot 19.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 08.30 uur tot12.00 uur.

Wij versturen geen privacygevoelige informatie via WhatsApp.