Nieuws inwoners en ondernemers

Burgemeester Boy Swachten overleden

8 augustus 2017 - Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Boy Swachten.

Welkom thuis veteranen!

3 augustus 2017 - Bent u, of kent u een veteraan die binnenkort thuis komt van een missie en woonachtig is in de gemeente Peel en Maas?

Openbare bekendmakingen raadplegen

2 augustus 2017 - Gemeente Peel en Maas informeert u via het digitale Gemeenteblad op Overheid.nl over officiële (ontwerp)besluiten, meldingen en aanvragen waar u mee te maken kunt krijgen.

Waterschap Limburg doet onderzoek anti-piping scherm in Baarlo

28 juli 2017 - Waterschap Limburg gaat een proef uitvoeren met een innovatief kunststof anti-piping scherm. De proef begint half augustus 2017 en duurt tot uiterlijk eind oktober 2017.

Gevonden en verloren voorwerpen Peel en Maas

28 juli 2017 - Voorwerp gevonden in Peel en Maas gevonden en u weet niet wie de eigenaar is? Meld het via www.verlorenofgevonden.nl

Veteranendag in Peel en Maas

27 juli 2017 - Zaterdag 23 september 2017 is een zeer bijzondere dag. Wij mogen samen met u de lokale Veteranendag in Peel en Maas vieren.

Zijn uw gegevens in de gemeentegids nog actueel?

25 juli 2017 - Uitgever Akse Media is gestart met het actualiseren van de redactionele adressen voor de papieren gemeentegids 2018 van Peel en Maas.

Wij zoeken getuigen!

20 juli 2017 - Aan de Ontginningsweg, Marisbaan, Lancasterweg in de bossen van Grashoek is het Lancastermonument vernield.

Twee initiatieven in Peel en Maas voor ontwikkeling van windenergie

19 juli 2017 - In de gemeente Peel en Maas zijn twee initiatieven met plannen om een windmolenpark te realiseren, windpark Egchelse Heide en windpark Beringe.

Gedoogbeschikking voor motorcrosswedstrijd Meijel

14 juli 2017 - Voor het tweejaarlijkse motorcrossevenement van MC Meijel in het bosgebied Simonshoek, is besloten dat de reeds verleende evenementenvergunning tot 2019 in stand wordt gehouden door een gedoogschikking te verlenen.