Wij zoeken getuigen!

Geplaatst op donderdag 20 juli 2017

In de bossen van Grashoek aan de Ontginningsweg - Marisbaan - “Lancasterweg” is alweer het Lancastermonument vernield.

Het Lancaster-monument is opgericht ter nagedachtenis van 7 militairen, die in 1943 om het leven kwamen toen de Lancaster ED 973 neerstortte. Dit monument wordt met liefde en toewijding onderhouden door de inwoners van Grashoek.

De gemeente Peel en Maas én de politie hoopt snel te achterhalen wie hiervoor verantwoordelijk is. Vervanging van de glasplaat kost veel geld. Opzettelijke vernielingen tolereren wij niet en wij doen een dringende oproep aan mogelijke getuigen.

Melden

Heeft u iets gezien of gehoord meld dit dan zo snel mogelijk, uw melding wordt vertrouwelijk behandeld. U kunt contact opnemen met de politie of Perry Leeuwerik van de gemeente Peel en Maas, telefoon 077-306 66 66 of stuur een e-mail naar info@peelenmaas.nl.

Wilt u liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meldmisdaad Anoniem, 0800-7000.