Kent u iemand die het jeugdlintje verdient?

Geplaatst op dinsdag 4 juli 2017

In 2016 heeft onze burgemeester het eerste jeugdlintje uitgereikt. Het jeugdlintje wordt ook in 2017 weer uitgereikt aan een jongere die een bijzondere prestatie heeft geleverd of lange tijd hulpvaardig is geweest.

Kent u iemand die deze opsteker verdient? Laat het ons weten.

U kunt iedereen tot 18 jaar, vóór 1 november 2017, voordragen bij de gemeente. Kent u een jongere die ouderen of zieken helpt, activiteiten organiseert, actie voert voor een goed doel of rommel op ruimt in buurt? Wij horen het graag. Het mag en kan van alles zijn, er hoeft dus geen sprake te zijn van een heldendaad.

Het college van burgemeester en Wethouders nemen een besluit over de definitieve toekenning van het jeugdlintje. Neem voor meer informatie contact op met Monique Verspa-Verheijen via 077-306 6666 of monique.verspa@peelenmaas.nl. Zij zal u uitleggen wat u moet doen en hoe de procedure verloopt.

Uitreiking Jeugdlintje 2017

Het jeugdlintje wordt op vrijdag 17 november 2017 uitgereikt door de burgemeester. Wij maken hier een heel bijzonder moment van.
Bekijk ook de oproep van Burgemeester Delissen – van Tongerlo op ons Youtube-kanaal.