Genomineerden Ondernemersprijs 2017

Geplaatst op maandag 3 juli 2017

Dit jaar zal voor de 8e keer de uitverkiezing van de Ondernemersprijs Peel en Maas worden georganiseerd door de Kiwanis Club Peel en Maas. In 2016 won Jan Reijnen BV uit Panningen – en dat was voor het eerst – zowel deze prestigieuze prijs als de Rabo Publieksprijs.

Voor de editie van dit jaar is als thema gekozen: “De klant centraal, kansen en uitdagingen”. De klant staat centraal op het moment dat je in staat bent om de behoeften, wensen en verwachtingen van klanten continu te vertalen naar succesvolle producten, diensten en dienstverlening.

Je zorgt voor een tevreden, trouwe klant maar hoe hou je hierbij de kosten goed in de gaten? Sluit het een het ander uit of is het wellicht mogelijk om beide te realiseren? Dus om kostenstijgingen tegen te gaan en gelijktijdig een sterkere klantenbin-ding te realiseren?

Genomineerden

De volgende vijf  bedrijven uit de gemeente Peel en Maas zijn hiervoor door een deskundige jury genomineerd en worden dit jaar extra in de schijnwerpers geplaatst:

  • Asbestsanering Het Zuiden B.V. in Panningen
  • Sporthelden in Panningen
  • Daniels Traprenovatie in Meijel
  • De Zoes Preuve-Prooste-Praote in Helden
  • Jumbo Harald & Ilse van Beek in Panningen

Ondernemersprijs 2017

Op vrijdag 30 juni 2017 heeft Omroep P&M in een lange TV-uitzending de genomineerden en juryvoorzitter Dorrie Eilers aan de kijkers voorgesteld. In september 2017 bezoekt de jury elk genomineerd bedrijf en zal op grond daarvan haar keuze van de winnaar van de Ondernemersprijs bepalen.

De bekendmaking van de winnaar van de Ondernemersprijs 2017, alsmede de uitverkiezing van de Rabo Publieksprijs, is op woensdag 25 oktober 2017 in DOK6.

Het laatste nieuws over de verkiezing alsook achtergrondinformatie is te vinden op onze website www.ondernemersprijspeelenmaas.nl.