Aftrap campagne Limburg Drugslab-vrij

Geplaatst op woensdag 28 juni 2017

Woensdagmorgen 28 juni 2017 heeft burgemeester Wilma Delissen – van Tongerlo samen met wethouder Paul Driessen van de gemeente Horst aan de Maas het officiële startsein gegeven voor de campagne Limburg Drugslab-vrij.

In de “Black Box” op de weekmarkt in Panningen wordt de harde realiteit getoond van drugscriminaliteit. Drugshandel en de productie kan grote en onomkeerbare gevolgen hebben. Wees alert en weet wat je op het spel zet! Nieuwsgierig? Bezoek de ‘Black Box’ op de markt.

Campagne Limburg Drugslab-vrij

Limburgse gemeenten maken zich sterk tegen de bestrijding van drugscriminaliteit. Met de campagne Limburg Drugslab-vrij willen wij meer aandacht vragen voor de gevolgen en de impact van drugsproductie en drugshandel. Onder de noemer ‘Wat staat er op het spel?’ wordt er voor het eerst in Limburg een dergelijke campagne gezamenlijk uitgevoerd. Op deze manier hoopt Peel en Maas toekomstige drugscriminelen tegen te houden en mensen alert te maken en te stimuleren om verdachte situaties te melden.

Heeft u vragen over de campagne of vermoedens van drugscriminaliteit in uw omgeving? Blijf er niet mee lopen maar meld wat u weet, ook als u twijfelt. U kunt altijd contact opnemen met de politie of met (077) 306 66 66 of via iserietsnietpluis@peelenmaas.nl. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier Vermoedens hennepkwekerij.

Meer informatie