Register Lokale Ondernemingen, ruim 220 lokale ondernemers gingen u voor

Geplaatst op vrijdag 23 juni 2017

Denkt u dat uw onderneming een voor de gemeente interessant product of dienst levert? En zou u graag een opdracht van de gemeente krijgen? Dan is het een goed idee om uw bedrijf in te schrijven in het register voor lokale ondernemers.

Hoe inschrijven?

U kunt zich inschrijven met het online formulier Register Lokale Ondernemingen.

Waarom inschrijven?

Inschrijving in dit register is voor u als lokale ondernemer de aangewezen manier om aan de gemeente kenbaar te maken dat u belangstelling heeft om zaken te doen met de gemeente.

De gemeente heeft het register ingesteld om lokale ondernemers een plaats te geven in het inkoopbeleid. Het register voor lokale ondernemers wordt gebruikt bij onderhandse aanbestedingen om ondernemingen te selecteren.