Voormalige bibliotheek Panningen te koop

Geplaatst op dinsdag 23 mei 2017

Sinds de verhuizing van de bibliotheek in oktober 2015 naar het nieuwe Huis van de Gemeente staat de begane grond van de voormalige bibliotheek aan de Patersstraat te Panningen leeg. Onder het pand bevindt zich een atoomkelder die verhuurd is aan Omroep Peel en Maas die aldaar gevestigd is.

Inschrijftermijn

De gemeente Peel en Maas, die eigenaar is van het gebouw, wil het gebouw, inclusief de verhuurde kelder, verkopen via een openbare inschrijving met een inschrijvingstermijn van 2 maanden.

De inschrijftermijn start op 24 mei 2017 en duurt tot 24 juli 2017

Een van de voorwaarden van de verkoop is dat Omroep Peel en Maas de komende jaren vanuit hun studio onder de voormalige bibliotheek kan blijven uitzenden. Deze zekerheid wordt geboden door het aangaan van een nieuwe huurovereenkomst met de gemeente met een looptijd van minimaal 10 jaar na beëindiging van het huidige contract. Deze huurovereenkomst wordt mee overgedragen bij verkoop en maakt onderdeel uit van de verkoopcriteria.

Lees meer informatie over het pand of kijk op www.funda.nl.