Let op!Van donderdag 29 juli 2021 vanaf 12.00 uur tot en met zondag 1 augustus 2021 kunt u geen paspoort en identiteitskaart aanvragen.
Dit geldt ook voor een spoedaanvraag. Heeft u met spoed een paspoort of identiteitskaart nodig?
Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over een nooddocument.

Voedselbank Peel en Maas

Deze pagina is bijgewerkt op 10 juni 2020

Als u een laag inkomen heeft en niet genoeg overhoudt voor eten en kleding, kunt u naar de voedselbank gaan. Als u inderdaad voldoet aan de toelatingscriteria die de Voedselbank gebruikt, kunt u om de 14 dagen een voedselpakket voor twee weken ophalen.

Door de coronacrisis is het nog niet mogelijk iedere week een pakket op te halen. In dit pakket zit nu naast brood, beleg en groenten ook een extra hoeveelheid producten die langer houdbaar zijn.

Voor het aanvragen van een voedselpakket meldt u zich bij de voedselbank. Die staat in het NLW-gebouw, Industrieterrein 1, 5981 NK Panningen.

Aanmelden kan via:

  • e-mail Voedselbank Peel en Maas  
  • afspraak maken via 06 4211 1308. De Voedselbank Peel en Maas is telefonisch bereikbaar op donderdagmorgen van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Voorwaarden

De voedselbank kijkt naar uw besteedbaar inkomen. Dit is het geld dat overblijft nadat u de vaste kosten (zoals huur, elektriciteit, gas, verzekeringen) betaald heeft.  Meer informatie vindt u op de website van Voedselbank Peel en Maas