Changes to Town Hall services

Zugang zum Gemeindehaus

Zmiany w funkcjonowaniu Urzędu Gminy

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Ouderenzorg en Wmo

Deze pagina is bijgewerkt op 23 juni 2020

In bijna elk dorp zijn er initiatieven om kwetsbare groepen te helpen met bijvoorbeeld een luisterend oor, boodschappen of vervoer. De dorpsinfoloketten zijn gesloten maar wel telefonisch bereikbaar. Neem bij hulpvragen gerust telefonisch contact op met het dorpsinfoloket of ouderenadviseurs.

Wegwijzer Vorkmeer

Voor dringende vragen kunt u dagelijks terecht van 08.30 uur tot 12.00 uur in ons Huis van de Gemeente. U kunt ook telefonisch via 077 308 25 65 of via e-mail Wegwijzer Vorkmeer uw vragen stellen. Mantelzorgers kunnen hier ook terecht met hun vragen en zorgen. Kijk voor meer informatie op de website van Vorkmeer.  

Behoefte aan een gesprek

Heeft u behoefte aan een gesprek, hulp nodig met praktische zaken of wilt u even uw hart luchten? Neem dan contact op met de Vorkmeer Bellijn 077 307 7350. De Vorkmeer Bellijn is op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur. In het weekend van 10.00 uur tot 14.00 uur. Meer informatie leest u in de folder Zorgen voor elkaar (PDF, 965.4 kB).

Bibliotheek Maas en Peel

Hoe houd ik contact met mijn (klein)kinderen? Hoe kan ik digitaal lezen? Wie kan ik om hulp vragen bij Whatsapp, Skype of Facetime? Bibliotheek Maas en Peel kan u helpen met deze digitale vaardigheden. U kunt op werkdagen contact opnemen via  077 465 1786. Kijk op de website van bibliotheek Maas en Peel voor meer informatie en actuele openingstijden van de bilbiotheken in Peel en Maas.

Medipoint

De winkel van Medipoint in Panningen is normaal geopend en hun dienstverlening is op een aantal punten aangepast. Kijk op de website van Medipoint voor meer informatie. 

Zorgaanbieders

Zorgaanbieders verwijzen wij naar de nieuwsberichten op de website van de MGR Limburg Noord.

Wij vragen aanbieders om wijzingen in dienstverlening aan de Mgr door te geven. Bij specifieke vragen voor Peel en Maas kunt u via e-mail contact opnemen met Ron Genders.      

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen

Gemeenschapshuis en dorpsontmoeting