Changes to Town Hall services

Zugang zum Gemeindehaus

Zmiany w funkcjonowaniu Urzędu Gminy

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Openbaar en speciaal vervoer

Het openbaar vervoer wordt in Limburg verzorgd door Arriva. Zij hebben een aangepaste dienstregeling en treffen ook hygiëne maatregelen. Reis zo weinig mogelijk met het OV. Als je toch met het openbaar vervoer gaat, volg dan de adviezen op.

Kijk voor meer informatie op de website van Arriva

Omnibuzz

De ritten die u bestelt, gaan door. Omnibuzz treft wel een aantal maatregelen. Kijk voor meer informatie op de website van Omnibuzz.

Bent u een (mogelijke) Corona patiënt? Bel dan naar uw huisarts of in het weekend de huisartsenpost.

Als u zelf geen vervoersmogelijkheden heeft naar de praktijk, dan kan de huisarts of assistente een speciaal aangepaste taxi van Omnibuzz voor u inzetten. U zit door schermen gescheiden van de chauffeur. U wordt veilig en individueel vervoerd vanaf uw thuisadres naar de praktijk en weer terug naar huis.

Let op: u kunt hier alleen gebruik van maken als uw praktijk het vervoer voor u reserveert. Informeer hiernaar bij uw praktijk of de huisartsenpost. In dit geval is het niet nodig om een pasje te hebben van Omnibuzz. U hoeft als patiënt de rit niet te betalen.

Dorpsvervoer

De vrijwilligers van het dorpsvervoer rijden zeer beperkt of niet tijdens de Corona crisis. Heeft u een specifieke vraag? Neem contact op met de betreffende stichting Dorpsvervoer.   

Valys vervoer

Valys rijdt niet tijdens de Corona crisis. Kijk voor meer informatie op de website van Valys.