Bedrijventerrein Panningen

Bedrijventerrein Panningen ligt aan de rand van Panningen. Dit regionaal bedrijventerrein is van oudsher bestemd voor lichte tot middelzware hoogwaardige technische bedrijven. Bereikbaar via Ninnesweg of Maasbreeseweg.

Op het terrein zijn diverse grote, internationale bedrijven gevestigd, zoals Bruynzeel, Parthos, WP Haton, Fancom en Unisign. Naast dit gedeelte is een uitbreidingsgebied gerealiseerd. Aan de noordzijde  zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals Bakkersland, Broekmans en de Hanssen Group. Aan de zuidzijde is een plangebied voor kleinschaliger bedrijvigheid ontwikkeld.

De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is uitstekend door de centrale ligging ten opzichte van Venlo, Eindhoven en Roermond. Ook is het Duitse Ruhrgebied (o.a. Düsseldorf en Keulen) goed bereikbaar. De autosnelwegen A67 en de A73 zijn vanuit deze locatie op korte afstand gelegen. De luchthavens van Eindhoven Airport en Düsseldorf zijn binnen 45 minuten te bereiken.

De gemeente heeft op dit moment geen kavels beschikbaar op industrieterrein Panningen.

Vragen

Voor meer informatie neem contact op met Guus Bos, e-mailadres guus.bos@peelenmaas.nl of vul het online contactformulier in.

Doorgaande weg industrieterrein Panningen  Industrieterrein Panningen