Eerste schetsen en bijeenkomst 2022

De eerste schetsen voor de nieuwe woonbuurt Kuukven Fase 3-4-5 zijn begin 2022 positief ontvangen door omwonenden en geïnteresseerden. Dit blijkt uit de gesprekken tijdens een bijeenkomst in Baarlo op 23 februari 2022. Ook hebben veel mensen een vragenlijst ingevuld.

Met de opmerkingen en suggesties van inwoners zijn de eerste schetsen verder aangepast. Er is onder andere gekeken naar parkeren, de wegenstructuur en opties voor het behoud van een deel van de bestaande houtwal aan Heierhof.

De eerste schetsontwerpen voor de doorontwikkeling van Kuukven zijn gemaakt. Deze zijn ook gedeeld tijdens een online bijeenkomst en besproken tijdens 'het praatje in de wijk'. Met de reacties die we hierop hebben ontvangen, zijn deze schetsen doorontwikkeld. Op een later moment delen we deze schetsen opnieuw met de omgeving, geïnteresseerden en belanghebbenden.

Heeft u de online bijeenkomst gemist en wilt u deze terugzien? Stuurt u dan een e-mail naar projectkuukven@peelenmaas.nl. Wij sturen u dan de link naar de opname toe. 

Schets 1 (februari 2022)

Schets 1 laat zien hoe de nieuwe woonbuurt eruit kan komen te zien in de bestaande omgeving Kuukven Baarlo en welke en kwaliteiten en pluspunten in de omgeving aanwezig zijn. Bekijk in pdf schets 1 (PDF, 5.9 MB).

Schets 2 (februari 2022)

Schets 2 laat mogelijke verkeersroutes in het nieuwe plan zien. Het gaat om de toegang en doorgang voor wandelaars, fietsers, auto’s en parkeren. Bekijk in pdf schets 2 (PDF, 4.9 MB).

Schets 3 (februari 2022)

Schets 3 laat de mogelijke ligging van woningen in de nieuwe woonbuurt in Kuukven Baarlo zien. Bekijk in pdf schets 3 (PDF, 132.5 kB).