Bijeenkomsten project Kuukven in februari 2022

We zijn bezig met de voorbereidingen binnen het project. Normaal gesproken hadden we graag een bijeenkomst georganiseerd in Baarlo om deze voorbereiding met u te delen en hierover met u in gesprek te gaan. Helaas is het door de huidige coronamaatregelen niet mogelijk om een ‘reguliere’ bijeenkomst te organiseren. En we zien dat op korte termijn ook niet veranderen. Hoe gaan we het dan wél aanpakken?

1. Digitale bijeenkomst

Tijdens de digitale bijeenkomst op donderdagavond 17 februari 2022 hebben wij een aantal eerste schetsontwerpen laten zien. We hebben een toelichting gegeven op de keuzes die we hierin maken.

Heeft u deze bijeenkomst gemist en wilt u de opname graag ontvangen? Stuur dan een e-mail naar projectkuukven@peelenmaas.nl. U ontvangt dan een link naar de opname.

2. Praatje in de wijk 

  • Heeft u vragen, aan- of opmerkingen op het verhaal of beelden die we in de digitale bijeenkomst van 17 februari 2022 lieten zien?
  • Of wilt u graag in gesprek om te horen waarom we bepaalde keuzes gemaakt hebben?

Wij vinden het fijn om u te ontmoeten en met u in gesprek te gaan.

Daarom staan we op woensdag 23 februari 2022 van 15.30 uur tot 19.00 uur ‘in de wijk’. We staan in de buitenlucht langs Heierhof, ter hoogte van de huisnummers 36 t/m 42.

Medewerkers van de gemeente, Wonen Limburg en onze adviseurs van Burobol en Hoesbergen|Advies zijn aanwezig. Net als een vertegenwoordiging van de werkgroep Wonen van het Dorpsoverleg. We hebben geen idee hoeveel aanloop we krijgen.

Ondanks de versoepelingen vragen we u om rekening te houden met elkaar. We houden 1,5 meter afstand, daardoor kan het zijn dat u even moet wachten voordat u aan de beurt bent om met ons in gesprek te gaan. Bent u ziek? Blijf dan thuis. Wij zoeken samen met u naar mogelijkheden om op een ander moment het gesprek te voeren. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar projectkuukven@peelenmaas.nl.

Kom te voet of met de fiets als dat kan. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. We staan in de buitenlucht. Als het regent, neem dan een paraplu mee.

3. Vragenlijsten

  • Bent u op zoek naar een woning?
  • Woont u in de omgeving of bent u om een andere reden geïnteresseerd in de plannen?

Vul dan de online vragenlijst in. 

Vragenlijst project Kuukven Baarlo

U kunt de vragenlijst invullen tot en met 6 maart 2022.

Met uw reactie helpt u ons bij de ontwikkeling van de nieuwe wijk.