Medewerker Interne Controle en Financieel Beheer

Salaris Maximaal € 4.048,00 bruto per maand
Sluitingsdatum 29 november 2020

Solliciteren

Solliciteer via Banenplein Limburg. Dit kan tot en met zondag 29 november 2020. Je krijgt uiterlijk donderdag 3 december 2020 een e-mail of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. De eerste gesprekken zijn op woensdagmorgen 9 december 2020. De tweede gespreksronde is op woensdagmorgen 16 december 2020.

Solliciteer

Wie zoeken wij?

• Heb jij affiniteit en ervaring met administratieve organisatie en interne controle?
  • Word jij enthousiast van cijfers, boekhouding, financiële overzichten en jaarrekeningen?
  • Wil je werken in een fijn, collegiaal en enthousiast team?
  • Heb je een financiële opleiding gevolgd ?
  • En een HBO werk- en denkniveau?

Wat bieden wij?

• Een leuke en interessante functie met een afwisselend takenpakket.
  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.048,00 (bruto voor een fulltime dienstverband, schaal 9).
  • Na een jaarcontract behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van interne controle plannen en de uitvoering van interne controle van de verschillende bedrijfsprocessen binnen onze organisatie.

Je levert een bijdrage bij het tot stand komen van cyclische producten (onder andere jaarrekening begroting, rapportages). Je beheert gemeentelijke middelen en bewaakt financiële processen en optimaliseert deze waar mogelijk. Jij bent altijd op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving.

Jouw belangrijkste taken

• Stelt interne controle plannen op en houdt deze actueel.
  • Voert interne controles uit binnen onze verschillende bedrijfsprocessen.
  • Verzamelt en coördineert de documentatie ten behoeve van de accountantscontrole.
  • Adviseert (pro) actief als je ziet dat er verbeteringen mogelijk zijn en neemt verantwoordelijkheid als het gaat om het doorvoeren van verbeteringen die de accountant adviseert.
  • Stelt financiële overzichten op en levert gegevens voor de planning en control cyclus.
  • Levert een bijdrage aan het opstellen van de concept jaarrekening en bijbehorende staten en neemt deel aan de werkgroep.
  • Beheert gemeentelijke middelen op bankrekeningen, in effecten en waardepapieren, gemeentelijke leningen en liquiditeitspositie.
  • Zorgt samen voor de doorontwikkeling van de financiële administratie.
  • Bereidt de rechtmatigheidsverantwoording voor.

Met wie werk je samen?

Ons cluster bestaat uit een enthousiaste club mensen (9), die betrokken zijn bij en zich verantwoordelijk voelen voor de gehele financiële administratie van de gemeente en het innen en verwerken van de belastingen.

Meer weten

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je via e-mail contact opnemen met Allal Amhaouch, Teammanager Advies en Control.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je via e-mail contact opnemen met Rie-Anne Berben, Adviseur Personeel en Organisatie of telefonisch via 06 5426 1604 (vanaf 23 november 2020 vakantie).