Afstudeeropdracht: onderzoek sportdeelname van inwoners

Stage/uren 32 - 36 uur per week
Werk-/denkniveau HBO met leerrichting sportcommunicatie
Stageperiode 2020
Stageduur 3 maanden
Sluitingsdatum 1 maart 2020

Wie zijn wij

Gemeente Peel en Maas is jong, ambitieus en vernieuwend. Zelfsturing is hier zo ongeveer uitgevonden en daar zijn we trots op. Onze inwoners en ondernemers denken zelf na over de toekomst van hun dorp en weten elkaar te vinden. Peel en Maas geeft ruimte, en inwoners en ondernemers beleven die ruimte!

We koesteren de kleinschaligheid en de menselijke maat die past bij een plattelandsgemeente. Die sfeer van ambitie, vernieuwing maar ook nuchterheid vind je terug in onze organisatie. Openheid, vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken zijn kenmerkend voor ons. Hiërarchie vinden we niet zo belangrijk. Het Huis van de Gemeente is een werkomgeving die dit letterlijk mogelijk maakt.

Stageopdracht

Sport en bewegen is belangrijk voor iedereen. In Peel en Maas zijn ruim 100 sportverenigingen maar ook buiten deze verenigingen wordt er veel gesport. Veel sportverenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor het beheer en exploitatie van de accommodatie. Dit doen ze met ondersteuning van de gemeente. Het is belangrijk dat wij goed zicht hebben op de ontwikkelingen in de sportbeleving en sportbehoefte van onze inwoners. Het laatste onderzoek naar de sport- en beweegdeelname is gedaan in 2016 daarom is het tijd voor een nieuw onderzoek.

Wij hebben de volgende uitdagende afstudeeropdracht in de aanbieding:

Doe onderzoek naar het sportgedrag en de sportbeleving van onze inwoners. Maak daarbij gebruik van de vragenlijsten van de vorige onderzoeken zodat je resultaten kunt vergelijken. Zie je een duidelijke trend? Geef ons dan advies hoe we hier het beste ons beleid voor sport, bewegen en gezondheid op aan laten sluiten. Ook verwachten we een advies over onze sportaccommodaties.

Ons aanbod

Als stagiair(e) krijg je een vergoeding van € 310,00 bruto per maand bij een inzet van 36 uur per week. Als je geen OV-kaart hebt, krijg je vanaf 5 km een reiskostenvergoeding.

Solliciteren en dan…

We lezen in jouw motivatiebrief graag waarom deze stageopdracht perfect bij jou past!

Solliciteer via Banenplein Limburg. Dit kan tot en met 1 maart 2020. Je krijgt uiterlijk 1 week na reactie een e-mail of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteer

Meer info

Wil je nog meer weten? Neem dan contact op met Gitte Krosse via e-mailadres Gitte.Krosse@peelenmaas.nl of telefonisch via ons Klant Contact Centrum, 077-306 6666.