Changes to Town Hall services

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Kinderraadsvergadering 8 april 2020

De kinderraadsvergadering van 8 april 2020 wordt een themavergadering over speeltuinen. Vier scholen zijn twee presentaties aan het voorbereiden. Hun voorstellen liggen dicht bij elkaar en daarom hebben we ze gevraagd om samen te werken.

We hebben begrepen dat een duo al flink bezig is geweest. Er zijn ook deze keer raadsleden die willen helpen met het maken en/of oefenen van de presentaties.

Opties:

• vrijdag 6 maart 2020
  • maandagochtend 9 maart 2020
  • dinsdagochtend 10 maart 2020

Laat weten welke datum en tijdstip een optie is. Wij laten weten welk raadslid komt. De voorstellen moeten uiterlijk 20 maart 2020 ingeleverd worden.

De gemeenteraad heeft gezegd dat de kinderraad kan helpen bij het speeltuinenbeleid. We zijn aan de slag om voor de juf of meester een opzet te maken waarmee jullie op een eenvoudige wijze in de klas aan de slag kunnen.

De adviezen die de kinderraadsleden uit de klas(sen) krijgen, nemen ze mee naar de kinderraadsvergadering. Het gaat dus om de mening van de hele klas(sen). Begin maart komen we hier op terug.