Changes to Town Hall services

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Excursie 7 mei 2020

Met de kinderen in de kinderraad willen we ook graag op excursie. De excursie is op 7 mei, we vertrekken om  8.30 uur. Om ongeveer 12.00 uur zijn we weer terug in Panningen.

Het is de bedoeling dat alle kinderen verzamelen bij het Huis van de Gemeente in Panningen. Graag zelf zorgen voor vervoer van thuis naar Panningen en terug naar school.

Van uit Panningen gaan we met een bus naar het Watercentrum en de Waterfabriek in Heel. Het belooft een leerzame ochtend te worden.  Graag willen we weten wie mee gaat op 7 mei 2020.

Wil en kun je mee, stuur dan een e-mail en schrijf bij het onderwerp van de mail excursie kinderraad.

Zorg wel dat je er eerst over praat met je ouders! Zet de datum 7 mei 2020 ook gelijk in je agenda.

Graag vóór 17 april 2020 laten weten of je mee gaat.