Raden Regio Venlo bijeen over huisvesting arbeidsmigranten

Geplaatst op donderdag 5 juli 2018

Huisvesting van arbeidsmigranten is de laatste tijd in het nieuws. Er zitten veel verschillende kanten aan dit vraagstuk. Om informatie over al deze kanten bij elkaar te brengen, zijn de raden uit de Regio Venlo en Leudal op donderdagvond 5 juli 2018 bijeen in het Huis van de Gemeente in Panningen. Huisvesters, onderzoekers, uitzendbureaus en arbeidsmigranten brengen de volle breedte van het vraagstuk in beeld.

Panelgesprek

Een panelgesprek met partijen uit het veld en de mogelijkheid om met deze partijen in gesprek te gaan geeft de raden inzicht in de breedte van het vraagstuk, waar ze mee geconfronteerd worden. Uiteindelijk willen de regiogemeenten een antwoord vinden voor het thema arbeidsmigranten kijkend naar de economie, huisvesting, arbeidsmarkt en de gemeenschappen.

Raden Regio Venlo bijeen over huisvesting arbeidsmigranten in het Huis van de Gemeente in Panningen