College on tour in Peel en Maas

Geplaatst op vrijdag 25 mei 2018

Op dinsdag 15 mei 2018 zijn de vier wethouders voor de komende periode geïnstalleerd. Het college gaat de komende vier jaar aan de slag om een mooie bijdrage te leveren aan het goede leven in Peel en Maas.

In de 11 dorpen van onze gemeente gebeuren enorm veel mooie dingen, onze bestuurders gaan daarom graag de dorpen in om dit te beleven. Om te zien wat er speelt en leeft en hierover het gesprek aan te gaan met betrokkenen. Daarom is er tussen 16 mei en 1 juni 2018 een gevarieerd introductieprogramma samengesteld voor het college.

Hoe ziet dit introductieprogramma er ongeveer uit?

Van woensdag 16 mei tot en met vrijdag 1 juni 2018 komt er van alles langs, ze gaan vooral ’het goede leven’ beleven in verschillende dorpen van onze gemeente.

De bestuurders gaan bijvoorbeeld op bezoek bij de Boebadoe Farm en Vinea Cura in Beringe, het Gemeenschapshoes in Kepél, krijgen een rondleiding door het centrum van Panningen, fietsen over het Piuspark, gaan in Kessel in gesprek over het Hoogwaterbeschermingsplan en nemen een kijkje in het gebied Kwistbeek.

Tussendoor maken ze kennis met de gemeentelijke organisatie en bespreken ze met elkaar hoe ze de samenwerking verder vorm willen geven. Zo kan er ook als team een goede start gemaakt worden.