Luisteren naar experts

Geplaatst op vrijdag 9 december 2016

Als gemeente zijn we constant in gesprek met inwoners, verenigingen en stichtingen en ondernemers.

In navolging van de expertgesprekken van 2014 die leidden tot het coalitieakkoord hebben we opnieuw expertgesprekken georganiseerd. Om met u als inwoner, onze experts, in gesprek te gaan over allerlei thema’s. Denk bijvoorbeeld aan zorg en ondersteuning, sport en kunst en cultuur. Hoe ziet de gedroomde toekomst eruit? En wat gebeurt er al om deze droom werkelijkheid te maken?

We zijn enorm dankbaar voor de bijdrage van de experts en de uitkomst van deze gesprekken. Op basis hiervan gaan we nog eens goed kijken naar ons beleid en gaat de gemeenteraad hierover in gesprek.

Lees meer over deze expertgesprekken en de ervaringen van een aantal deelnemers (PDF, 356.4 kB).

Luisteren naar experts