Vriendschapsgemeenten

De gemeente Peelen Maas heeft officiële vriendschapsbanden met gemeente Grevenbroich in Duitsland, gemeente Wolsztyn in Polen en Stichting 5x Beringen Internationaal. 

Stad Grevenbroich

De stad Grevenbroich en de voormalige gemeente Kessel hebben door de graven van Grevenbroich en het dorp Kessel door het Euregio project 'Graf Kessel' sinds 2005 een vriendschappelijke band opgebouwd. 

Neem voor meer informatie over deze vriendschapsband contact op met Coördinatieburo Partnerschap Grevenbroich.

Gemeente Wolsztyn

De gemeente Wolsztyn en de voormalige gemeente Maasbree zijn in 1999 een stedenband met elkaar aangegaan. Met de vriendschapsband verklaren beide gemeenten 'uitwisseling van hun burgers te willen stimuleren en voorwaarden te scheppen voor particulier initiatief'.

Neem voor meer informatie over deze vriendschapsband contact op met Stichting Maasbree-Wolsztyn

Stichting 5x Beringen

Stichting 5x beringen Internationaal is een voor Nederland uniek samenwerkingsverband op Europees niveau, dat de onderlinge contacten van mensen uit 7 verschillende dorpen en steden met de naam Be(h)ringen in 5 Europese landen (Nederland, Duitsland, Zwitserland, België en Luxemburg) op het gebied van cultuur, folklore en sport wil bevorderen. Hoofdoel is het stimuleren van onderlinge contact, vooral tussen jongeren.

Neem voor meer informatie over dit samenwerkingsverband contact op met Stichting 5x Beringen Internationaal.