Statushouders bezoeken Museum Peel en Maas

Geplaatst op vrijdag 29 april 2022

Recent heeft een groep statushouders Museum Peel en Maas bezocht. Afgelopen 2 jaar hebben zij regelmatig rondleidingen gegeven aan statushouders uit de gemeente Peel en Maas.

De Gemeente Peel en Maas en Vorkmeer vinden het belangrijk dat zij het leven in de regio leren kennen en daarom organiseren zij excursies naar verschillende plekken in de gemeente. Een bezoek aan het museum waarbij ze meer te weten komen over Peel en Maas en de geschiedenis, draagt daar natuurlijk uitstekend aan bij. Zo werden ze in het museum onder andere aan het werk gezet om op onze Tweede Wereldoorlog muur, te beschrijven wat vrijheid voor hen betekent. Daar gaven ze massaal gehoor aan.

Museum Peel en Maas

Van mei tot en met september 2022 is Museum Peel en Maas weer open van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Het dragen van een gezichtsmasker in het museum is niet meer verplicht. Reserveren hoeft ook niet meer.