Museum Klok & Peel opnieuw in Wintersfeer

Geplaatst op vrijdag 17 december 2021

Van 21 december 2021 tot en met 9 januari 2022 is Museum Klok & Peel weer helemaal in Wintersfeer. Tijdens deze verlengde kerstvakantie is er van alles te beleven voor kinderen met hun ouders of grootouders. Er zijn dagelijks activiteiten van 12.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag (museum gesloten) en oudjaarsdag (museum geopend tot 16.00 uur).

Lego Experience

De Lego Experience is het hart van het evenement Museum in Wintersfeer. De meeste kinderen komen voor de Lego-expositie in de Oranjerie, met een speelplein waar ze zelf kunnen bouwen met Lego en Duplo. De Lego-expositie is opgezet door ervaren Lego-bouwers. Het zijn prachtige creaties en een bron van inspiratie voor de kinderen. De bouwsels van de kinderen krijgen een plek op de showtafel, zodat anderen ze ook kunnen bewonderen. In verband met corona, bouwen de kinderen zelf en kijken ouders op gepaste afstand toe.

Andere activiteiten

Naast de Lego Experience zijn er nog meer activiteiten zoals de wintervertelling, kerststallen en troubadour Hans van Gorp. Meer informatie over onder andere, de activiteiten en openingstijden leest u op de website van Museum Klok & Peel.

Het museumkaartje geldt als entreebewijs voor alle activiteiten. Het museum neemt de coronamaatregelen, zoals aanbevolen door het RIVM, in acht. Vanaf 13 jaar vragen ze bij binnenkomst naar uw QR-code en is een mondkapje verplicht. Reserveren is niet nodig.