Speciale activiteit in Museum Peel en Maas

Geplaatst op donderdag 14 oktober 2021

In de herfstvakantie en tijdens het Halloween weekend heeft Museum Peel en Maas een speciale activiteit. Kinderen kunnen net als vorig jaar met hun ouders door een donker museum gaan speuren. Met een zaklamp zoeken in het museum naar antwoorden op oplichtende vragen op de muren om een heel nieuw raadsel op te lossen. U hoeft niet in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs.

Aanmelden

Museum in het donker is op donderdag 28 en vrijdag 29 oktober 2021 en tijdens het Halloween weekend op zaterdag 30 oktober 2021. Bezoekers kunnen ’s avonds gaan speuren tussen 18.30 uur en 20.30 uur.

In verband met de kleine ruimtes is van tevoren opgeven verplicht. Zodoende kunnen de bezoekers goed gespreid worden, waardoor iedereen genoeg ruimte heeft. Aanmelden kan via de website van Museum Peel en Maas.