Nationale Museumweek van 19 t/m 25 april 2021

Geplaatst op donderdag 15 april 2021

De zevende Nationale Museumweek is van maandag 19 april tot en met zondag 25 april 2021. Net als vorig jaar wordt het vanwege corona een online feest.

Tijdens de week schuiven meer dan 400 musea in Nederland hun pronkstukken naar voren, of brengen ze bijzondere activiteiten en initiatieven onder de aandacht. Musea kunnen dat zowel binnen als buiten de beslotenheid van hun muren doen.

Museum Klok & Peel gaat daar graag in mee en doet dat met bruikleenmatrijzen van Ernest Goyarts naar ontwerpen van de Astense kunstenares Genia van der Grinten-Lücker. Kijk voor meer informatie op de website van Museum Klok & Peel.

Net als alle andere museumschatten zal de inzending van Museum Klok & Peel tijdens de Nationale Museumweek permanent met toelichting te zien zijn op de nieuwe website Museum.nl