Changes to Town Hall services

Zugang zum Gemeindehaus

Zmiany w funkcjonowaniu Urzędu Gminy

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Boekpresentatie Klokken voor Amerika online te volgen op 30 april 2020

Geplaatst op woensdag 22 april 2020

Onder de titel Klokken voor Amerika wordt donderdag 30 april 2020 het boek gepresenteerd van en door dr Diederik Oostdijk hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Dat gebeurt vanwege de coronacrisis in een 20 minuten durende livestream vanuit Museum Klok & Peel in Asten.

Tijdens die uitzending biedt curator dr. Luc Rombouts een ‘sneak preview’ in de in voorbereiding zijnde tentoonstelling Klokken voor Amerika in Museum Klok & Peel. De live uitzending is gratis te volgen.

Lees het volledige artikel op de website van Museum Klok & Peel.