Changes to Town Hall services

Zugang zum Gemeindehaus

Zmiany w funkcjonowaniu Urzędu Gminy

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Help jij ook mee om geschiedenis te schrijven?

Geplaatst op vrijdag 17 april 2020

Om voor de toekomst vast te leggen welke impact het corona virus (COVID-19) op ons dagelijks leven heeft Nederland de Coronacrisis alvast benoemd tot Hotspot. Een Hotspot is een gebeurtenis die een grote impact heeft op de relatie tussen overheid en burgers/bedrijven en op de maatschappij.

Social Media

Via Sociale Media communiceren we heel veel. Heb je documenten, opnames gemaakt of persoonlijk ontvangen die zichtbaar beïnvloed zijn door Corona, dan willen we die graag ontvangen om te publiceren op PeelenMaasNet. De teksten, beeldmateriaal en geluidsmateriaal die typisch te maken hebben met de Coronacrisis schrijven dus ook geschiedenis.

Je helpt ons enorm door de links van deze informatie via e-mail ter attentie van de archivaris te sturen, zodat we ook die vast kunnen leggen.