Klok en Peel Museum in Wintersfeer

Geplaatst op woensdag 20 december 2017

Met de Kerst rinkelen de zilveren belletjes van Rudolph the Red-Nosed Reindeer en zijn maatjes, klingelt de handbel van ho-ho-ho de Kerstman en jubelen vanuit de kerktorens de vredesklokken vanwege de geboorte van 't klein Jezuke.

De uitgelezen plek om samen de sfeer van al die vrolijkheid te beleven is Museum Klok en Peel in Asten. Hét Kerstuitje in de Peel voor jong en oud.
 
Je kunt er tijdens de kerstvakantie samen met familie en vrienden een warm en gezellig dagje uit beleven. Je kunt er de stoerste bouwwerken maken van Lego of in de juiste sfeer komen door de mooie aankleding van het museum. Bekijk ook de verrassende en onlangs geopende exposities Klank van de Lage Landen, Klokkenroof!/Plundered Bells én de splinternieuwe expositie Meisjes van Toen.

En om een bezoek aan Museum in Wintersfeer helemaal af te maken: er zijn dagelijks rondleiders beschikbaar voor een interessante rondleiding.

Van 26 december 2017 tot en met 7 februari 2018 in Museum Klok en Peel, Ostaderstraat 23 in Asten. Geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Alleen op Nieuwjaarsdag gesloten.

Kijk voor meer informatie op de website www.museumklokenpeel.nl.