Stichting PeelenMaasNet opgericht

Geplaatst op woensdag 21 december 2016

Met ingang van dinsdag 20 december 2016 is de nieuwe stichting PeelenMaasNet een feit.

De heren Peter Peeters en Herman van Megen vormen het interim bestuur van de nieuwe stichting. De gemeente Peel en Maas faciliteert de gemeenschap met PeelenMaasNet en wenst het bestuur en de vele vrijwilligers veel succes en plezier toe met deze nieuwe culturele voorziening voor Peel en Maas.

PeelenMaasNet

PeelenMaasNet is een erfgoednet met historisch beeldmateriaal, vooral foto’s, van de regio Peel en Maas en is een initiatief van verschillende verenigingen uit de gemeente. Bovenal is het een samenwerkingsverband tussen verschillende archieven, heemkundeverenigingen en culturele organisaties.

De website www.PeelenMaasnet.nl is het digitale gezicht van het cultureel erfgoed binnen het grondgebied van de gemeente Peel en Maas. Op deze plek vindt u cultuur historistische foto's en documenten.

Dinsdag 20 december 2016 is de Stichting PeelenMaasNet opgericht. De gemeente Peel en Maas is trots op het bestuur en de vele vrijwilligers.